Snedkerarbejde

Ved siden af tømreropgaverne, arbejder jeg med snedkerarbejde. Som hovedregel kan man sige, at det indvendige træarbejde er snedkerens opgaver. Der vil ofte være en glidende overgang mellem det fine tømrerarbejde og snedkeropgaverne, og disse bliver tit udført i forlængelse af tømrerarbejdet.

Snedkerarbejde - vi klarer også specialopgaver

Snedkerarbejdet er ofte specialopgaver, og hvis du kan forklare dine ønsker, kan jeg som regel altid udføre det. Disse opgaver klares på snedkerværkstedet i Sundby nær Nykøbing Falster, hvor der er tid til fordybelse og præcision. Jeg har tidligere udformet specielle gulvløsninger, trapper og lister, som passer præcist til kundernes behov.  

Udformning af professionelle tegninger

I forhold til større tømrer- og snedkerprojekter, kan det være en fordel at have en arkitekt med i overvejelserne til ombygningen, tilbygningen eller renoveringen. Arkitekten kan udforme professionelle skitser og tegninger, ud fra dine ønsker og anbefaler altid de bedste materialevalg. Det er ikke nødvendigvis en dyr løsning, og kan være en god investering, hvis du alligevel skal bygge om eller til.

Jeg kan lide at arbejde med udviklende og specielle opgaver, hvor arbejdet både er udfordrende og spændende. Jeg sørger naturligvis for, at den givne opgave kommer sikkert i mål, hvis det skal igennem flere hænder og arbejdsprocesser.

Har du et specielt ønske til dit hjem eller virksomheden, er du velkommen til at ringe, for at høre nærmere om mulighederne. Ring gerne til mig på telefon 21 77 97 79.