Tømrer

Er du på jagt efter en faglig og kompetent tømrer, der holder hvad han lover? Så er Tømrer & snedkermester Thomas Kristensen manden der kan løfte opgaven.

Siden 1999 har jeg udført professionelt tømrerarbejde og har derfor mange års erfaring med mange forskellige opgaver, herunder:

Så hvis du har brug for en lokal tømrer eller snedker i nærheden af Sakskøbing, Vordingborg, Nykøbing Falster, Maribo eller et andet sted på Lolland, så ring til mig på: 21 77 97 79 –  Jeg kan helt sikkert hjælpe dig med din tømrer opgave. 

Kontakt mig for en god aftale

Tømrer med dig i centrum

Som din samarbejdspartner er du som kunde i fokus, og ikke bare et nummer i rækken. Jeg stræber efter at levere et resultat, der lever op til dine ønsker og forventninger. 

Som Tømrer og Snedkermester har jeg en stor faglig stolthed og vil ikke gå på kompromis med kvalitet eller detaljerne, når det kommer til mit arbejde. Og med erfaring i tømrerfaget siden 1999, er du sikker på at kvalitet er i top.

Med den store erfaring og dedikation er du også sikker på at arbejdet bliver færdig til tiden. Her er en aftale, en aftale og der bliver ikke indgået aftaler, der ikke blive færdiggjort indenfor den afsatte tid. 

Brug for en professionel tømrer i Nykøbing Falster eller omegn? 

Hvis du ønsker en uforpligtende snak med en erfaren tømrer, der har styr på sine sager, så kan du ringe til mig på: 21 77 97 79 og forklare din opgave. Ingen opgave er for stor eller for lille for mig, om det er en renovering af badeværelse eller renovering af et helt hus, så klarer jeg opgaven til punkt og prikke. 

Du kan også sende mig en mail på: thomas@byg.it eller udfylde kontaktformularen her på siden.