Profil

Solid erfaring som tømrer og snedker

Siden 1999, hvor jeg blev uddannet tømrer og snedker, har jeg opbygget en solid erfaring og kan tilbyde alle ydelser inden for tømrer- og snedkerområdet. I 2005 valgte jeg at starte egen virksomhed, og er i dag eneste mand, hvilket er et helt bevidst valg.

Kvalitet, præcision og tillid

For mig er det yderst vigtigt at udføre et veludført og kvalitetsbevidst arbejde, og derfor lægger jeg vægt på, at både du og jeg er med i hele forløbet. Dette gælder fra første møde til den allersidste finish. I mit arbejde afspejler jeg præcision og tillid, og selvom jeg kan lide at eksperimentere, finder jeg altid den bedste løsning. Alle opgaver bliver udført håndværksmæssigt korrekt, og jeg springer aldrig over, hvor gærdet er lavest.

I 1998 deltog jeg i SkillsDenmark, som er et årligt mesterskab, hvor lærlinge fra hele landet konkurrerer inden for forskellige faggrupper. Efter jeg blev uddannet i 1999, deltog jeg desuden i WorldSkills, som blev afholdt på OL stadionet i Montreal. Det var en stor oplevelse at kunne repræsentere Danmark, i det man brænder for og er allerbedst til.

Faste samarbejdspartere

Ved større opgaver kan jeg trække på kvalificeret arbejdskraft, gennem faste samarbejdspartnere, som jeg naturligvis kan stå inde for. Jeg er altid tilstede på opgaven, og det er udelukkende mig, der har dialogen med dig som kunde. Dette gøres, så vi sikrer, at opgaven bliver overholdt og helt som ønsket.