Renovering af hus

Renovering af hus på Lolland-Falster

Har du brug for renovering af hus i nærheden af Nykøbing Falster, Maribo eller andre steder på Lolland-Falster? Så er Thomas Kristensen Tømrer & snedker perfekt til dig. Jeg har været selvstændig tømrer og snedker siden 2005 og har stor erfaring med renovering af hus.

Renovering af et hus kan opdeles i etaper, afhængig af hvor omfattende renoveringen skal være. Derfor tilbyder jeg at vi mødes i huset og tager en snak om hvad din ønsker og behov er for renoveringen. På den måde forventningsafstemmer vi på forhånd hvad der skal ske og hvornår. 

Fordele ved renovering af hus

Ved en renovering af hus er der som regel en række fordele afhængige af hvor stor en renovering og hvilke renoveringer der bliver foretaget i huset. En renovering af badeværelse og køkken er som regel de to ting der vil trække mest ved renovering af hus.

Uanset størrelsen og omfanget af renoveringen kan leverer fra start til slut. Jeg har samarbejdspartnere jeg trække på ved større renoveringer og kontakten går selvfølgelig stadigvæk kun igennem mig. På den måde er du sikker på at kommunikationsvejen bliver så enkel som muligt og det er netop at skaffe sig et overblik over projektets forløb. 

Typer af renovering jeg tilbyder

Nogle af de renovering vi tilbyder omfatter, men er ikke begrænset til:

-    Udskiftning af døre og vinduer
-    Tagrenovering
-    Tilbygning
-    Ombygning
-    Energirenovering

Jeg rådgiver gerne om hvilke renoveringer der er mest trængende og hvilke der ville være økonomisk fordelagtige at foretage sig, med hensyn til et muligt salg indenfor en kort årrække. 

Du skal altid være mere end velkommen til at kontakte mig på 21 77 97 79 eller bruge kontaktformularen, hvis du har mangler en renovering af hus ved Nykøbing Falster, Vordingborg eller andre steder på Lolland-Falster.