Renovering af hus

Trænger huset til at blive renoveret? Så kan jeg, Tømrer & snedkermester Thomas Kristensen helt sikkert hjælpe dig.

Jeg har været uddannet siden 1999 og arbejdet som selvstændig tømrer og snedker siden 2005. Jeg har derfor mange års erfaringer med forskellige typer af tømreropgaver, herunder renoveringer af huse. 

Renovering af et hus kan opdeles i etaper, afhængig af hvor omfattende renoveringen skal være. Derfor tilbyder jeg at vi mødes i huset og tager en snak om hvad din ønsker og behov er for renoveringen. På den måde forventningsafstemmer vi på forhånd hvad der skal ske og hvornår. 

Jeg tilbyder renovering af huse i Nykøbing Falster, Maribo, Vordingborg, på Lolland-Falster og omkringliggende områder. 

Kontakt mig for en god aftale

Fordele ved renovering af hus

Ved en renovering af hus er der som regel en række fordele afhængige af hvor stor en renovering og hvilke renoveringer der bliver foretaget i huset. En renovering af badeværelse og køkken er som regel de to ting der vil trække mest ved renovering af hus.

Uanset størrelsen og omfanget af renoveringen kan leverer fra start til slut. Jeg har samarbejdspartnere jeg trække på ved større renoveringer og kontakten går selvfølgelig stadigvæk kun igennem mig. På den måde er du sikker på at kommunikationsvejen bliver så enkel som muligt og det er netop at skaffe sig et overblik over projektets forløb. 

Typer af renovering jeg tilbyder

Nogle af de renoveringer jeg tilbyder omfatter:

-    Udskiftning af døre og vinduer
-    Tagrenovering
-    Tilbygning
-    Ombygning
-    Energirenovering

Jeg rådgiver gerne om hvilke renoveringer der er mest trængende og hvilke der ville være økonomisk fordelagtige at foretage sig, med hensyn til et muligt salg indenfor en kort årrække. 

Drømmer du om at renovere huset? Så kontakt mig 

Står du og mangler en professionel tømrer til at renovere huset? Så er du mere end velkommen til at kontakte mig på 21 77 97 79, mail thomas@byg.it eller ved at bruge kontaktformularen på siden. 

Jeg står klar til at hjælpe med at finde den bedste løsning til dig, så du får det hjem du drømmer om.