Udskiftning af døre og vinduer

Udskiftning af døre og vinduer

Har du brug for udskiftning af døre og vinduer? Eller måske skal du havde monteret døre og vinduer på et nybyggeri. Uanset kan du trygt overlade opgaven til mig, jeg sørger for at det bliver skiftet/monteret til tiden. 

Uddannet tømrer og snedker siden, 1999. I 2005 valgte jeg at gå selvstændig med min egen virksomhed. Selvom jeg har valgt at drive min virksomhed enemand har jeg faste samarbejdspartnere til at hjælpe ved større opgaver, som jeg står 100% bag. 

Kvalitet, præcision og tillid er nøgleord for en lille virksomhed som min. Derfor kan du være helt sikkert på at det altid er fuld fokus på din opgaver.
Så skal du havde en udskiftning af døre og vinduer i nærheden af Maribo, Nykøbing Falster eller et sted på Lolland-Falster

Energirenovering udskiftning af døre og vinduer

Hvis du overvejer en udskiftning af døre og vinduer så ved du nok at der kan være mulighed for tilskud fra staten nå det kommer til udskiftning af døre og vinduer. Disse tilskud kan dog være svære at finde rundt i og hvilke muligheder der er. 

Derfor skal du ikke tøve med at ringe til mig på 21 77 97 79 hvis du skal havde udskiftet døre eller vinduer i Nykøbing Falster, Maribo, Sakskøbing eller andre steder på Lolland-Falster. 

Kvalitet til tiden – uanset opgave

Med mine mange års erfaring indenfor tømrerfaget og især med udskiftning af døre og vinduer er det opgave jeg kan løfte til højeste niveau og ikke mindst til tiden. Jeg bruger kun de bedste materialer, som jeg kan stå indenfor. 

Har du selv fundet vinduer og døre udskifter jeg også meget gerne dem for dig. Du skal altid være velkommen til at kontakte mig enten her på siden med kontaktformularen eller ringe direkte til mig på: 21 77 97 79 også hvis det drejer sig om en større renovering af hus.