Udskiftning af vinduer og døre

Vinduer og døre i topklasse - professionel udskiftning og montering

Er dine vinduer og døre ved at have set bedre dage? Eller skal du måske have sat nye døre og vinduer i et nybyggeri? Så kontakt Tømrer & snedkermester Thomas Kristensen  allerede i dag, og lad mig hjælpe dig med professionel udskiftning og montering af nye flotte vinduer og døre.

Jeg er uddannet tømrer og snedker i 1999, og i 2005 valgte jeg at gå selvstændig med min egen virksomhed. Jeg har derfor mange års erfaringer med diverse tømreropgaver, herunder udskiftning og montering af nye vinduer og døre i alle boligtyper samt erhvervsbygninger. 

Selvom jeg har valgt at drive min virksomhed enemand, har jeg faste samarbejdspartnere til at hjælpe ved større opgaver, som jeg står 100% bag. Der er derfor ikke en tømreropgave jeg ikke kan klare. 

Så skal du havde en udskiftning af døre og vinduer i nærheden af Maribo, Vordingborg, Nykøbing Falster eller et sted på Lolland-Falster, så kontakt mig for en god aftale. 

Kontakt mig for en god aftale

Tilskud til vinduer og døre - vi gør det let for dig

Hvis du overvejer en udskiftning af døre og vinduer, skal du være opmærksom på at det kan være en mulighed at få tilskud fra staten. Det kan dog være uoverskueligt at finde rundt i de forskellige muligheder, og derfor tilbyder jeg også at hjælpe med dette, så du samlet set får den bedste løsning. 

Tøv ikke med at ringe til mig på 21 77 97 79, for at tage en snak om de muligheder der er i forbindelse med udskiftning af vinduer og døre.

Kvalitet i topklasse - det er vores standard

Når jeg udskifter og monterer nye vinduer og døre er det altid med kvalitet for øje. Jeg anvender derfor altid de bedste materialer, som jeg selv kan stå indenfor, så du får et resultat i topkvalitet.

Kvalitet, præcision og tillid er nøgleord for en lille virksomhed som min. Derfor kan du være helt sikkert på at det altid er fuld fokus på din opgaver, og at alle aftaler og deadlines bliver overholdt. 

Skal du have nye vinduer eller døre i?
Kontakt mig for en skræddersyet aftale

Er du klar til at opgradere dine vinduer og døre i din bolig, sommerhuset eller i virksomheden? Kontakt mig allerede i dag, og lad mig tage hånd om din opgave. Du kan ringe til mig på telefonnummer 21 77 97 79 eller sende en e-mail til thomas@byg.it. Alternativt kan du udfylde kontaktformularen i toppen af af siden, så besvare jeg din forespørgsel hurtigst muligt. Jeg tilbyder naturligvis gerne et uforpligtende tilbud på udskiftning af vinduer og døre i din ejendom.